Салати 300 г

Салата с риба тон - 9.90

/риба тон, крутони, чери домати, рукола и сезонни зелени салати с дресинг от чесън и магданоз, поръсени с пармезан/

Салата със запечено козе сирене - 9.50

/с рукола, орехи, цвекло, талиатели от краставица, чери домати, дресинг от горчица, мед и редуциран балсамов оцет/

Салата Капрезе - 8.50

/традиционна италианска салата с пресен босилек и зехтин/

Салата със запечено бяло сирене - 8.50

/с рукола, орехи, цвекло, талиатели от краставица, чери домати с дресинг от горчица и редуциран балсамов оцет/

Салата Цезар с пиле - 10.20

/сезонни зелени салати, крутони, кашу, цезар дресинг, топло пиле и настърган пармезан/

Авокадо с домати и песто - 8.20

/гарнирано с печени ядки кашу и магданоз/

Предястия

Запечено сирене Камембер 150 г - 10.00

/запечено с мед и орехи/

Луизиански люти крилца 450 г - 13.50

/сервирано с дип от бяло сирене и целина/

Капрачо 150 г - 11.50

/с рукола, пармезан, зехтин с трюфел/

Тапаси

Пататас Бравас 300 г - 6.50

Пикантни скариди 200 г - 12.00

Печени Новозеландски миди 400 г - 10.50

/с галета и чесново масло/

Брускета с маслинова паста, песто и синьо сирене 300 г - 7.00

Кюфтета с лют доматен сос и сирене чедър 450 г - 12.50

Мариновани червени чушки с аншоа 300 г - 7.00

/сервирано върху нарязана франзела/

Дипове

Хумус с хлебни пръчки 2 бр. 200 г - 6.00

Гуакамоле с хлебни пръчки (2 броя) 200 г - 9.50

Порция Маслини 70 г - 2.20

Основни ястия

Тайландско пиле със зелено къри 380 г - 15.50

/ароматно къри с лимонова трева, джинджифил, лимонови листа, зелени люти чушки, чесън и подправки,сервирано с ориз Басмати/

Пилешка енчилада с уеджис картофи 350 г - 12.50

/леко лют доматен сос, мексикански сос с риган и разтопено сирене чедър/

Свински котлет 400 г - 16.50

/печен свински котлет, сервиран с черен пудинг и картофено пюре/

Пепър стек 300 г - 21.50

/сервиран с микс от салати/

Ирландски рибай стейк на тиган 350 г - 36.00

/сервиран със сотиран лук, гъбен сос и уеджис картофи/

Вегетарианска паста 320 г - 8.50

/с чери домати, печурки, рукола, бяло вино и сметанов сос/

Бургер на деня 400 г - 14.90

/попитайте вашия сервитьор/

Чили Кон Карне 380 г - 10.50

/традиционно приготвено с шафранов ориз/

Морски деликатеси 350 г - 13.50

/микс от морски дарове със сметанов велуте сос, бяло вино, копър и зеленчуци/

Плата

Френски сирена с боровинково сладко 150 г - 9.90

Микс плато 300 г - 26.00

(френски сирена 150 г и италиански колбаси 150 г)

Хляб

Ирландски соден хляб: 150 г - 1.50

/направен с бира „Гинес“/

Хлебни плитки (домашни): 100 г – 1.50

Гризини (домашни): 100 г - 4.50

Десерти

Десерт на деня 120 г - 5.90

(попитайте вашият сервитьор)

Copyright © Студия Трансмедия 2016